Tänkte skriva lite om mitt intryck av min fina födelsedagspresent Cybex Balios S. 🙂

Bakgrunden till varför det blev en till vagn (inget mig emot) var att våran Britax Go Next var bökig att ta i och ur bilen då vi har hundbur också.

Jag tittade och läste om måååånga vagnar. Tillslut stod det mellan Cybex Balios S och BabyJogger City Tour Lux. Det är såklart 2 olika vagnar men jag tyckte om båda på ”papper”. Men när jag klämde och kände så fastnade jag för Baliosen.

Detta gillar jag med vagnen;

Bra fjädring, fullt liggläge, lång sufflett och enkel att fälla ihop.

Några grejer som är mindre bra är;

Framhjulen är kanske inte bäst då grus kan fastna men det påverkar ju inte körkänslan. Fotstödet fastnar i varukorgen om sittdelen är vänd mot mig. Selet går inte att dela så det är lite bökigt att trä igenom selen genom sittdynor och åkpåsar om dom bara har små hål och ingen kardborreöppning men det gör mig inget då jag inte tänker byta så ofta. 🙂

Överlag är det en bra vagn och man får mycket för pengarna. Jag är iaf otroligt nöjd, den klarade t o m att ta sig fram på stubbåker.

Här på bilderna ser du dom 3 lägena sittdelen har och hur lång suffletten är.

Hur ser du hur selet ser ut och med sittdyna i.

Bilder på vagnen ihopfälld.

Har du några frågor är det bara att skriva så svarar jag så gott jag kan. 🙂