Det här med utvecklingsfaser…
Dom kan verkligen bryta ner en som människa totalt!
Just nu ligger jag i sängen med en unge som varit vaken sen 4.
Och då har han inte sovit sen 8. Utan han sov från 8-9 var vaken till ca 12, vaknade vid 1-2 för mat och nu vid 4 igen för mat men efter det sov han bara 10min och har sen dess bara legat och viftat med ben och armar och vägrat sova.
Man ser på honom att han egentligen är trött men han vägrar. Man försöker gunga honom till sömns och det skulle funka om han inte spärrar upp ögonen så fort han är nära att somna.
Och såklart somnar han nu i skrivande stund… Men han kommer ju säkert vakna för mat om en timme igen! 😖
Han är mitt i utvecklingsfas 4 och har börjat krångla när han ska sova för natten. Sjukt jobbigt då jag gärna vill sova eftersom det är bara jag som tar alla nätter eftersom mannen jobbar och har lite sömnsvårigheter.
Men jag blir så trasig som människa om jag inte får sova ordentligt.
Jag kan inte tänka ordentligt, tepåsar hamnar nästan i juicen och jag glömmer det mesta.
Någon som lider med en utvecklingsfas också eller har några tips på hur jag får ungen att sova?