Hur gick babysimmet för lillkillen då?
Förutom att jag fick stressa som en dåre i omklädningsrummet då mannen min var sen.
Jag tog dom minsta badbyxorna till lillkillen och fick krångla på dom (dom var tighta) och kasta på mig bikini (har beställt en baddräkt till nästa gång).
Hinner dit precis när introduktionen hade börjat så jag smet diskret in.
När själva babysimmet började så gick det otroligt bra. Jag trodde lillkillen skulle vara skit grinig eftersom han hade varit uppe halva natten men icke, han var så glad så. Han tittade lite konstigt på bebisarna som skrek som om föräldrarna försökte dränka dom (så var självklart inte fallet).
Efter babysimmet så var det lite halvbökigt att duscha och göra iordning honom och mig utan att han skulle bli allt för sur och gnällig. Men det gick nästan hela smärtfritt. 🙂 Babyskyddet underlättade otroligt mycket!
Men nästan gång blir det ett par större badbyxor åt honom då dom han hade idag var verkligen i det tightaste laget.