Jag gillar ju att handla saker, speciellt till lillkillen. Men jag måste medge att vissa köp varit onödiga.
Nummer 1. Sterilisatorn. Jag använder den nästan aldrig. Nya grejer kokar jag på spisen och nappflaskorna diskar jag efter användning, kör dom i sterilisatorn emellanåt men jag skulle lika gärna koka dom. Den står mest och tar en massa plats på diskbänken. Skulle verkligen klarat mig utan den.

Nummer 2. Babygungan. Visst använder vi den ibland men kan önskar att jag hade köpt en helt annan. Just den jag köpte gungar otroligt fort eller otroligt långsamt. Hade nog hellre haft en som vaggar. Kanske en Moweo Babysitter.

Nummer 3. Babytvål. Iallafall såhär i början. Tvålen torkar bara ut så vi badar bara i vatten. Tvålen kan säkert vara bra att ha i framtiden men i början är det totalt onödigt.