Igår fick min lilla kille sin 3 månaders vaccination. Först fick han andra dosen ROTA sen hämtade hon på BVC en sköterska från vanliga vårdmottagningen så dom kunde ge båda sprutorna samtidigt.
Det tyckte jag var så bra!
Det gick fort och han skrek bara en kort stund.
På kvällen blev han lite trött och gnällig och fick lite feber. Så därför jag är vaken såhär 4 på morgonen. Han åt för ca 1 timme sen men tog ett tag för honom att komma till ro och somna om och under den tiden hinner jag vakna till lite och börjar pilla på telefonen. Otroligt osmart av mig, I know.
Idag är det tänkt att vi ska åka till Erikslund shoppingcenter och träffa svärmor. Vi ska kolla på någon present till min mans kusins barn som ska döpas.
Men vi får se om jag måste ställa in om lillkillen inte mår bra.
Nu ska jag väl försöka somna igen.