Ni får ursäkta mig att jag inte uppdaterar så mycket. Just nu har jag fullt upp med plugg. Läser en kurs och slutexaminationen är på fredag. Man hinner inte med så mycket när man har en liten bebis. Men efter det så ska jag försöka bli bättre.

Men här är två roliga”ni vet…”

Ni vet när bebisen bara gråter utan nappen?
Man hittar nappen och stoppar in den och då blir han/hon lugna. Men när man släpper nappen flyger den ut lika snabbt igen och man har en gråtande bebis igen..Man kan ju tycka att han/hon skulle ha kvar nappen i truten om dom nu vill ha nappen och inte spotta ut den konstant för att sedan gråta för att dom inte har nappen. Men han/hon tycker väl att man som förälder inte har annat att göra än att sitta och se till att nappen stannar i munnen.

Ni vet när man sitter och matar sin bebis med flaska? När bebisen helt plötsligt slutar svälja och bara suger så munnen blir full och allt rinner bredvid så både han/hon, den stackars förälderns kläder och soffan/sängen blir blöta.
Eller när han/hon börjar tugga på dinappen samtidigt som han/hon äter och samma sak händer där.