Jag hur ska man egentligen bädda i vagnen nu när det börjar bli kallare?
Det finns i princip 2 olika varianter att välja på.
Den ena är åkpåse och den andra är filt/filtar.

Höst filt: Bädda med fårskinn i botten och en varm filt över bebisen.
Tänk på att fårskinnet ska vara för barn och inte avsedd för matta eller prydnad.

Höst åkpåse: Använd en tunn åkpåse, tex en softshellåkpåse.

Till dessa 2 höst varianter har bebisen mössa, varma sockor, vantar om bebisen tycker om att ha händerna ute och en tjock tröja om det är lite kyligare. Om man vill ha en overall så räcker nog bara den.

Vinter filtFårskinn i botten och en tjock filt eller en ullfilt eller ett täcke anpassat för barnvagn. Till detta har bebisen en tjock mössavantar och en fleeceoverall. Använd gärna liggdelslocket ovanpå.

Vinter åkpåse: En tjock och varm åkpåse. På bebisen har man tjock mössa, tossor, vantar och en tjock tröja. Istället för en tjock tröja kan man ha en ull- eller fleecoverall.

Detta är bara exempel på hur man kan bädda. Lager på lager är bra, då kan man bara plocka bort något om det blir för varmt. Tänk på att vanliga åkpåsar oftast är förstora för liggdelen men det finns mindre åkpåsar som passar.