Skötväskan är ju en fiffig grej, tycker ni inte? Nu kan man ju ha en ryggsäck eller vanlig handväska som skötväska också. Men jag gillar min och utan den skulle jag glömma att packa med grejer när man ska iväg!
Jag har Britax skötväska, den kom med vagnen och jag tycker den funkar bra. 🙂
I min skötväska finns det alltid ett par ombyte kläder ifall han skulle spy ner sig eller om han skulle lyckas med en ryggbajs (det har hänt). Sen har jag alltid blöjor och våtservetter med mig. Jag brukar alltid fylla på med blöjor när jag kommit hem så jag inte glömmer bort det tills nästa gång man ska iväg.
Mat och nappflaska är bra att ha med om man inte ammar för man vet aldrig med en liten bebis när hungern sätter in och då är det bra om man har det med sig. Jag har tetror då jag tycker det är smidigaste men man kan ju ha pulver och vatten med sig om man vill.
Annat som är bra att ha med sig är ett skötdyna eller Libero Mats att lägga bebisen på vid blöjbyte och blöjpåsar. Blöjpåsar kan ju vara trevligt om man ska bort så slipper man slänga bajsblöjan i vanliga soporna och det börjar lukta. Med en blöjpåse sluter man inne lukten. 🙂
Biltema ha billiga påsar med doft som jag kan rekommendera!
Om bebisen använder napp kan det vara smart att ha med sig en extra napp ifall den andra far iväg på backen.

Doomoo har praktisk skötväska som man kan göra om till en liten säng. Smidigt om man inte har vagnen med sig. Den heter Basics DeltaBaby.